OAMKB Roosendaal is hét accountantskantoor voor MKB-bedrijven in Roosendaal.

Om uw bedrijf draaiende te houden is er meer nodig dan alleen kennis over uw eigen vakgebied. Bij een eigen onderneming komt veel administratie kijken, maar denk bijvoorbeeld ook aan bedrijfseconomie, sociale wetten, subsidies en belastingen. Om al deze zaken goed te regelen, wilt u op iemand met kennis en ervaring kunnen vertrouwen: uw accountant in Roosendaal.

(Online) Accountantskantoor in Roosendaal

Ik ben Ronald van Ijsselmuide, uw accountant in Roosendaal, met een unieke werkwijze. Ik ben een betrokken accountant, 24/7 beschikbaar en altijd online! Daarom ben ik niet alleen te bereiken via e-mail en telefoon maar ook via LinkedIn, Facebook, Twitter en Google +. Mijn specialisaties liggen niet alleen op het vlak van accountancy, maar ook op het gebied van administratie, belastingadvies, bedrijfsadvies, online boekhouden, salarisadministratie, bedrijfssoftware en juridische dienstverlening. Meer weten over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op op een van de vele mogelijke manieren!

Doel van deze accountant in Roosendaal

Mijn doel is om u en uw onderneming bij te steunen op een manier waarop uw onderneming optimaal kan presteren. Door 24/7 bereikbaar te zijn en zo veel mogelijk processen digitaal en automatisch te laten verlopen, besparen we een hoop tijd. Deze tijd kunt u in uw onderneming investeren. Bent u op zoek naar een accountant in Roosendaal, dan ben ik uw partner!