Financieel advies Roosendaal

Voor financieel advies kun je bij onze financieel adviseur in Roosendaal terecht. Het is namelijk slim om je te laten adviseren vóórdat je kiest voor een bepaald financieel product. Je financiën zijn een belangrijk onderdeel van je leven, maar veel mensen vinden dit een heel gedoe. Ronald van Ijselmuide uit Roosendaal geeft je financieel advies aan particulieren, zzp'ers en mkb'ers. Hij brengt in beeld hoe je er voorstaat, welke vooruitzichten en risico's er zijn en welke acties je moet ondernemen.

Klik hier voor financieel advies in Roosendaal >>

Bedrijfsadvies van je financieel adviseur

Als ondernemer is het verstandig om je goed te laten adviseren. Je kunt niet alles alleen en veel ondernemers schakelen daarom bedrijfsadvies in. OAMKB Roosendaal kan je adviseren over de koop van een bedrijf, fusies, overname van een bedrijf en verschillende rechtsvormen. Onze financieel adviseur in Roosendaal is zelf ook ondernemer en vindt het leuk om steeds op zoek te gaan naar slimme mogelijkheden. Financieel advies vindt plaats in de vorm van:

Voorbeelden van financieel advies in Roosendaal

Waar kan OAMKB Roosendaal nou precies mee helpen? Wij kunnen bijvoorbeeld helpen als je een bedrijf gaat (ver)kopen. Wat is de juiste waarde van de onderneming? We voorkomen onplezierige verrassingen. Ook in geval van bedrijfsovername adviseren wij je over de besluitvorming. Een ander voorbeeld van bedrijfsadvies is de rechtsvorm. Past deze bijvoorbeeld nog wel bij de onderneming en de activiteiten van de onderneming? Hierover adviseren we je graag.

Voor financieel advies in Roosendaal, klik hier >>